Heimann "Harmados" Kadarka 2006
A fürt harmadát Heimannék gondosan levágták, hogy csakis az ép szemek kerülhessenek az acéltartályba, rothadt szem véletlenül se jusson bele. Innen származik a név. Egyébként a pincészet mellett található karós területről származik az alapanyag. Maga a bor intenzív, tiszta, gyümölcsös-fűszeres illatú, a fajtára jellemző világos színnel. Minden tekintetben sokkal közelebb áll a pinot noirhoz, mint egy cabernet-hez. Izgalmas, kellemes savvilág, lágy tanninok, gyümölcsös aromák.
innen van: http://www.deluxe.hu/cikk/20080306/a_legjobb_magyar_kadarka_borok_sebestyen_kadarka_2006_vesztergombi_kadarka_2006_takler_kadarka_2006/?p=2
Bortesztek innen-onnan, a teljesség igénye nélkül. Tesztbeküldés: tester@fw.hu
2008.03.13. 19:57
Heimann "Harmados" Kadarka 2006
Címkék: 2006 szekszárd kadarka heimann zoltán
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://borteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr61379789
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.