Dobogó Furmint 2006
Zwackék házi pincészete a fenti két stílust ötvözi, azaz a száraz furmintok egy (kisebbik) része fahordóban érik, a többi acélban, majd egalizálás és palackozás jön. Tapasztalt Dobogó szakértők illat alapján felismerik a bort, ugyanis a fajélesztő évről évre hasonlóvá teszi a külcsínt. A sor legharsogóbb illata volt ez, kicsit az édeskés parfümre emlékeztetett engem, de mindenképp minőségit tessék elképzelni, ne holmi pacsulit. Kóstolva élénk volt; lévén a mostani hármas legfiatalabb résztvevője, ez nem meglepő. Kellemesen hosszú, az illat alapján azonban kevésbé komplex ízvilággal, leginkább a lédús, fehér húsú őszibarack dominált. Ígéretes 4 pont, lesz ez még feljebb is szerintem. (2700 Ft.)
innen van: http://alkoholista.blog.hu/2008/04/01/egy_kostolo_kepei_bemelegites#more404093