Az idő múlásával az Esküvé csak jobb lesz. (Értem ezt most a 2005-öshöz képest) Pedig az is nagy-nagy kedvencünk volt, de ez 2006-os Rajnai Rizling és Olaszrizling házasítás még jobban sikerült. Valahogy kerekebb, csiszoltabb, sőt talán kicsit "vaskosabb" is. Egyszerűen "krémesebbnek", sűrűbbnek tűnik még elődjénél. Zamataiban citrusosság és őszibarack, és aztán a hamisítatlan "Bussay-feeling" vadvirággal, most még konyhakerti hangulattal is, végében meg a csonthéjas a plusz poén. A savai élénkek, pozitív értelemben kicsit csipkedőek, vidámak. Talán a Magyar Sommelier Szövetség megáll majd éjszaka az ablakom alatt egy fekete merdzsóval, hogy bosszút álljon, én most mégis egy jó húsleveshez ajánlanám ezt a bort, bár saját magában még nagyobb élmény. 10 pont
innen van: http://www.borkem.hu/index.php?mod=bor_reszlet&&bor_id=117&&search=1